top of page
ontbijtactie_banner.png

Ontbijt Actie!

Beste gemeenteleden en andere lezers.


Wegens het succes van vorig jaar (en helaas weer een gebrek aan het Koningsdagterras) organiseert Koffiebar de 2sprong wederom een ontbijtactie!

Via het onderstaande invulformulier heeft u de mogelijkheid om een ontbijtje te bestellen. Deze komen wij dan op D.V. zaterdagochtend 5 juni langs brengen. Met uw financiële steun kunnen wij doorgaan met het neerzetten van een leuk en sterk programma voor al onze jeugd binnen deze gemeente. Daarnaast vinden we het natuurlijk hartstikke leuk om gemeenteleden te verblijden met lekker eten. 

Qua ontbijt zijn er 3 verschillende opties, een ontbijt voor kinderen, voor volwassenen en dit jaar ook een luxe ontbijt als u echt wilt uitpakken. Deze kosten elk € 5,- , € 7,50 en € 10,-. Het opgetelde bedrag mag je na aanmelding overmaken naar rekeningnummer NL76INGB0006074538 t.n.v. Koffiebar De Tweesprong of als je liever contant betaald als we het ontbijt komen brengen is dat ook mogelijk!

Daarnaast is het dit jaar ook mogelijk om een ontbijt te doneren aan Seinpost Slinge in Rotterdam. De ontbijtjes worden daar in de wijk uitgedeeld aan mensen die weinig te besteden hebben! Als u dit initiatief wilt ondersteunen kunt u dit aangeven in onderstaande formulier en doneert u 1 ontbijt t.w.v. € 7,50 aan Seinpost.

Lijkt het u leuk om mee te doen? Geef je dan hieronder op of stuur een mailtje naar actieskb@gmail.com . Aanmelden kan uiterlijk t/m 31 mei.

Ontbijt kinderen

€ 5,00

Bevat:

- croissant

- wit bolletje

- boter

- jam

- hagelslag

- danoontje

- drink yoghurt

- fruit

- verrassing!

Broodje.png

Ontbijt volwassenen

€ 7,50

Bevat:

- croissant

- wit broodje

- vruchtenbolletje

- fruityoghurt

- boter

- jam

- smeerkaas

- fruit

- jus 'd orange

Croissantje.png

Ontbijt luxe

€ 10,00

Bevat:

- croissant

- kaiserbroodje

- vruchtenbolletje

- eierkoek

- fruityoghurt

- gekookt ei

- boter

- jam

- hagelslag

- jus 'd orange

- fruit

Croissantje.png
Meld je nu aan:

Bedankt voor de inzending!

bottom of page